Antalya

KETOB Başkanlığına Gürler seçildi

14:53 21 Ekim 2017
KETOB Başkanlığına Gürler seçildi

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) başkanlığına Şener Gürler seçildi.

Kemer'de bir otelde düzenlenen KETOB Olağan Genel Kurul Toplantısı'na, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Tayyar Gül, KETOB yönetim kurulu üyeleri ve turizmciler katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Feslihan, Kemer bölgesinde turizmin temel taşları olan turzimcilere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, KETOB'un eğitim kurumlarına da destek olmalarını istedi.

Belediye Başkanı Gül ise kendisinin de turizmci olduğunu hatırlatarak, otellerin ne kadar çok kazanırsa belediyenin de o kadar fazla kazanacağını belirtti.

Turizmin tanıtımına büyük bir pay ayrılacağını kaydeden Gül, bunun için turizmcilerle omuz omuza çalışmak gerektiğini ifade etti.

Daha sonra tek liste ile seçime giren Şener Gürler, oy çokluğuyla KETOB'un yeni başkanı seçildi.

Seçim sonrası konuşma yapan Gürler de Kemer'in marka değerini yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, otellerin kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan ilişkileri daha fazla geliştireceklerini anlattı.

Kemer bölgesindeki bütün turizm işletmelerinin KETOB'a sahip çıkmasını isteyen Gürler, kendisine verilen desteğe teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.