Antalya

Kumluca ve Finike ilçelerinde asfalt çalışması

11:54 08 Kasım 2017
Kumluca ve Finike ilçelerinde asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kumluca ve Finike ilçelerinde bozuk olan yolları asfaltlayarak daha kullanışlı hale getirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, Kumluca ve Finike'de asfalt çalışması yaptığı kaydedildi.

Kumluca'nın Sarıcasu Mahallesinin yıllar içinde deforme olan yolunun asfaltlandığına işaret edilen açıklamada, "1,2 kilometrelik yolda önce bakım, onarım ve genişletme çalışması yapan ekipler, ardından sathi asfalt yaptı. Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, mahalle sakinlerinin tozlu ve bozuk yoldan kurtulduklarını ve yeni asfalt yola kavuştuğu için mutlu olduklarını belirtti." ifadelerine yer verildi.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin de Finike Sahilkent Mahallesi'nde bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiği ve toplam 3 kilometrelik yolda tamamlanan asfalt çalışmalarının bölge halkını memnun ettiği vurgulandı.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Finike Koordinatörü Necati Bahçeci'nin sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelediği aktarıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.