Antalya

Manavgat ve İbradı'da yollar yenileniyor

18:07 13 Kasım 2017
Manavgat ve İbradı'da yollar yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Yaylaalan Mahallesi’ni İbradı'nın Ürünlü ve Ormana Mahallelerine bağlayan grup yolunda altyapı çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin ilçelerdeki bozulan mevcut yolları yenilediği belirtildi.

Ekipler, Manavgat'ın Yaylaalan Mahallesi'ni İbradı'nın Ürünlü ve Ormana mahallelerine bağlayan grup yolunda asfalt öncesi alt yapı ve hazırlık çalışması başlattı.

Toplam 40 kilometre uzunluğunda olan yol üzerinde doğal su akışını sağlamak ve yolun bozulmasını önlemek için belirlenen noktalara büz konuluyor. Yol şarampolleri temizlenerek su akışı sağlanıyor. Yol altyapısını oluşturacak malzemeler greyder ile düzleştirilerek sıkılaştırılıyor. Altyapısı sağlamlaştırılan yolda stabilizesi de yapılarak yolun asfalt için hazırlığı tamamlanmış olacak.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir yol şantiyesinde incelemede bulunarak çalışmaları yerinde izledi. Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mahalle sakinleri yol yapım çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.