Antalya

Antalya'daki şiddetli yağış ve fırtına

13:59 21 Kasım 2017
Antalya'daki şiddetli yağış ve fırtına

AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve Hüseyin Samani, hortum ve şiddetli yağıştan hasar oluşan Kaş ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Antalya'nın Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde yaşanan hortum ve dolu afetini yerinde incelemek üzere Kaş'a gelen Uslu ve Samani, vatandaşlarla görüştü.

Devletin afet yaralarını saracağını belirten Uslu, afet yaşanır yaşanmaz devletin tüm imkanlarının afet bölgelerine seferber edildiğini ve bölgelerdeki çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Ziyaretlerinde, Kaş'ın Çukurbağ yarımadası başta olmak üzere Gökseki, Kemer ve Uğrar mahallelerindeki birçok villanın fırtına ve hortum nedeniyle zarar görmesinin yanı sıra Kasaba, Kınık, Gelemiş ve Uğrar mahallelerinde doludan dolayı tarım alanları ve seralar da zarar meydana geldiği gözlemlediklerini belirten Uslu, yakın tarihte böyle bir afet yaşanmadığını belirtti.

"Bugüne kadar yaptığımız incelemelerde, edindiğimiz bilgilere göre büyük bir afet yaşandığı ortada. Aynı anda, aynı dakikada dört farklı ilçede hortum yaşanması, bilim adamlarınca araştırılması gerekir. Bu afetteki en büyük tesellimiz can kaybının olmamasıdır." diyen Uslu, devlet olarak vatandaşların yanında olduklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.