Antalya

Gazipaşa’daki aşevinden 3 okula destek

14:48 17 Ocak 2018
Gazipaşa’daki aşevinden 3 okula destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hizmete açtığı aşevi, haftanın 5 günü Gazipaşa’daki 3 okula 400 kişilik yemek ulaştırıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin Alanya’da açtığı aşevi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğu ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediği belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in ilk başkanlık döneminde Antalya'da kurduğu aşevinin ikincisinin, Alanya’da hizmete girdiği anımsatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Alanya’da yüzlerce aileye 3 öğün sıcak yemek yardımı yapan aşevi, çevre ilçelere de hizmet götürüyor. Aşevinden Gazipaşa’daki Merkez Anadolu, Anadolu ve METEM okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 400 öğrenci için haftanın 5 günü 3 çeşit sıcak yemek yardımı yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Alanya Aşevinde pişirilen yemekler gıda mühendislerinin denetiminden geçiyor. Hazırlıklar ise bir gün önceden başlıyor. Kaliteli ve marka malzemelerin kullanıldığı yemekler, yapılan kontrollerin ardından ertesi sabah ihtiyaç sahibi kişilerin adreslerine tek tek ulaştırılıyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.