Antalya

Demre'de kanalizasyon çalışması

15:00 17 Ocak 2018
Demre'de kanalizasyon çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Batı ilçelerinde eş zamanlı olarak sürdürülen altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler son olarak Demre'nin Büyükkum, Gökyazı, Karabucak, Kayaaltı ve Beymelek mahallelerinde kanalizasyon hattı yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, ASAT Genel Müdürlüğü'nün yaklaşık 2 milyon 500 bin lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen altyapı projesiyle Demre'nin altyapı sorunu kökünden çözeceği belirtildi.

Proje kapsamında Büyükkum, Gökyazı, Karabucak, Kayaaltı ve Beymelek mahallelerinin kanalizasyon hattına kavuşacağı bildirilen açıklamada, çalışmalar kapsamında 8 bin metre kanalizasyon hattının imalatının yapılacağı belirtildi.

Aynı proje kapsamında yaz aylarında ilk kazması vurulan Kaş, Elmalı ve Kemer ilçelerinin muhtelif bölgelerindeki kanalizasyon yapım işleri ise büyük oranda tamamlanmış durumda.

Alt yapı çalışmalarında 30 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı imal edildi. Projenin toplam maliyeti 10 milyon lirayı buluyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.