Antalya

Antalya Emniyeti mahallelerde huzur toplantıları düzenliyor

09:32 20 Ocak 2018
Antalya Emniyeti mahallelerde huzur toplantıları düzenliyor

Antalya Emniyet Müdürlüğü, polis ve vatandaş ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında vatandaşla işbirliği sağlanması için mahallelerde huzur toplantıları gerçekleştirildiği bildirildi.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi, vatandaşların şikayet ve sorunlarının, yerinde ve birebir iletişim kurularak değerlendirilip çözüm üretilebilmesi amacıyla tüm ilçelerde haftada en az bir mahallede "Huzur Toplantıları"nın yapılması planlandığı bildirildi.

Bu kapsamda bir hafta içerisinde Aksu, Muratpaşa, Alanya, Elmalı, Finike, Kemer, Korkuteli, Kumluca ve Serik ilçelerimizde "Huzur Toplantıları" gerçekleştirildi.

Mahalle muhtarları, esnaflar, ev ve iş kadınları, değişik meslek kuruluşları ve STK temsilcilerinden oluşan toplam 220 kişinin katıldığı toplantılarda, vatandaşlar genel olarak asayiş, trafik, güvenlik, mobese, kaçakçılık ile mücadele, uyuşturucu ile mücadele, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği konularında tespit ve taleplerini ilgililere bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.