Antalya

Kemer'de hasar tespitinde bulundu

18:13 22 Ocak 2018
Kemer'de hasar tespitinde bulundu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece şiddetli yağış, fırtına ve hortum felaketinin yaşadığı Kemer ilçesinde hasar tespitinde bulundu ve temizlik çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kemer'deki olumsuzlukları gidermek için Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı 558 personel, 13 pikap, 12 yol süpürme makinesi, 3 vidanjör, 5 damperli kamyon, 7 damperli kamyonet, 3 adet sepetli ağaç budama aracı, 2 kepçe, 7 çöp kamyonu ile çeşitli noktalarda çalışma yaptı.

Fırtınayla caddelere savrulan bitki ve materyaller tehlike yaratmaması için ekipler tarafından temizlendi. İnceleme yapan ekipler, hasar tespitinde de bulundu.

Fırtına ve yağmurdan dolayı evinin çatısı kalkan ve gün ısısı uçan Adnan Demirtaş, her şeyin kısa bir zamanda olduğunu belirterek, "Önce dolu başladı ve gece yarısı saat 3 gibi kuvvetli fırtına başladı, çok kısa sürmesine rağmen büyük zarar verdi. Önce cam çerçeve kırıldı sonra çatıdaki kiremitler ve gün ısısı uçtu." dedi.

Gece boyunca şiddetli gök gürültüsü ve yağmurdan dolayı hiç uyumadıklarını ifade eden Songül Güneş, de "Büyük bir gürültü ile fırtına başladı, çocuklarımın yanına gittiğim sırada fırtınadan dolayı evimizin çatısı kalktı ve tekrar yerine oturdu ama o sırada yağmur üzerimize yağdı. Zaten fırtına çok kısa sürdü ama her şey bir anda oldu anlayamadık." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.