Antalya

Antalya'da doktorun polisi tehdit etmesi

16:16 23 Ocak 2018
Antalya'da doktorun polisi tehdit etmesi

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından polisleri tehdit eden alkollü doktorla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 21 Ocak 2018 tarihinde "alkollü kadın doktordan polislere tehdit" başlığı ile bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerin, toplumun her kesimini olduğu gibi Akdeniz Üniversitesi ailesini de derinden üzdüğü belirtti.

Bu denli olumsuz bir konuda adı geçen kişinin, Akdeniz Üniversitesi mensubu olmasının ayrıca üzücü olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Asli görevi hayat kurtarmak olan ve mesleğine başlarken, bu onurlu görevi en iyi şekilde yapacağına dair yemin eden bir doktorun böyle sorumsuz ve tehditkar davranışlar sergilemesi asla kabul edilemez. Gerek insani gerekse mesleki açıdan hiçbir şekilde tasvip edilemeyecek bu davranışları sergileyen Akdeniz Üniversitesi Anestezi Bilim Dalı araştırma görevlisi hakkında adli makamlarca soruşturma başlatılmış olup, ayrıca bağlı bulunduğu Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından da idari soruşturma başlatılmıştır. Süreç Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yakından takip edilmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.