Antalya

Serik'te asfaltlama çalışmaları başladı

17:55 23 Ocak 2018
Serik'te asfaltlama çalışmaları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Serik ilçesi Belkıs - Sarıabalı grup yolu asfaltlama çalışmaları başladı.

Serik ilçesi Sarıabalı Mahallesi Baraj mevkisinde başlayan asfaltlama çalışmaları sırasında Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli, muhtarlar ve büyükşehir belediyesi çalışanları hazır bulundu.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü Akdemir, Antalya'da ilk defa bir doğuya bir batıya asfalt plenti kurduklarını ve çalışmalar için yeniden araç ve gereç aldıklarını söyledi.

Büyükşehre ait olan grup köylerin asfalt çalışmalarını elden geçirdiklerini kaydeden Akdemir, "Nüfusumuzun yoğun olduğu, turizme hitap eden grup yollarımıza ağırlık veriyoruz. Büyükşehirin hazırladığı proje doğrultusunda tamamını, 2019 seçimlerinde halkımız tekrar güven duyarsa, başkanımız tekrar inşallah seçilirse bu projeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Antalya coğrafi olarak çok zor bir bölge olduğunu bu kapsamda 539 köye için bu yıl 107 milyonluk yatırımlarının bulunduğunu anlatan Akdemir, göreve geldikleri günden beri 400 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade etti.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ise, Büyükşehir Belediyesinin gerek sıcak gerekse satıh asfalt çalışmalarının hepsinin yapıldığını, Sarıabalı Mahallesinden başlayıp Aspendos'a kadar olan grup yolun yakında tamamlanacağını kaydetti.

Sarıabalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Özen de, emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.