Antalya

Demre Çayı Köprüsü hizmete açıldı

17:23 24 Ocak 2018
Demre Çayı Köprüsü hizmete açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Çayı üzerine yapımına başladığı köprü inşaatını 40 gün gibi rekor bir sürede tamamladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Demre Çayı'nın Kasaba Deresi ile Karadağ Deresi'nin birleştiği noktadaki 46 metre uzunluğundaki köprü sayesinde, vatandaşların daha güvenli ulaşım sağlayacağı belirtildi.

Demre Köşkerler ile Kaş Dirgenler bağlantı yolu üzerinde bulunan eski köprünün, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yıkıldığı aktarılan açıklamada, "Ekipler yeni köprü inşaatını 40 gün gibi kısa bir sürede tamamladı. Son olarak korkulukları da tamamlanan köprü çok daha güvenli bir hale geldi. Çevre düzenlemesi de yapılan köprünün Köşkerler ve Dirgenler arasındaki ulaşımı sağlayacak." denildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, köprüyü yenilemek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini vurgulayarak, "Çok hızlı bir şekilde yeni köprümüzü tamamladık. Artık vatandaşlarımız güvenli ve sağlam bir köprü üzerinden geçerek yolculuklarına devam edecek. Daha önce Köşkerler yolunu da asfaltlamıştık. Böylece bölgedeki yol ve köprü çalışmalarımızı tamamlamış oldu. Yeni köprümüz halkımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.