Antalya

Sarıoğlu ve Aladağ, KUTSO'yu ziyaret etti

18:42 29 Ocak 2018
Sarıoğlu ve Aladağ, KUTSO'yu ziyaret etti

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve AK Parti ilçe Başkanı Osman Aladağ, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret etti.

Finike Belediye Başkanı Sarıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Aladağ, KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay'ı ziyaret ederek, odanın yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Odanın, yaptığı çalışmaları takdirle izlediklerini ve birçok yeni projede işbirliği yaparak güzel işler başarabileceklerine inandıklarını dile getiren Sarıoğlu, belediye olarak yaptıkları çalışmalarla insanların yaşarken keyif aldığı, Türkiye'nin en seçkin kentlerinden biri olma yolunda hızla ilerlediklerini ifade etti.

Sarıoğlu, "Çalışmalarımız tamamlandığında Finike yalnızca portakalı ile değil şehircilik altyapısıyla da modern bir liman kenti olarak Batı Antalya'nın parlayan yıldızı olmaya devam edecektir." dedi.

KUTSO Başkanı Günay da oda olarak Kumluca'nın yanı sıra Finike, Demre ve Kaş ilçelerine hizmet verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Finike, antik Lykia kentleri içerisinde bugüne kadar özelliğini koruyarak yaşamın devam ettiği ender kentlerden biri. Biz KUTSO olarak Finike ilçemize yapılacak her güzel projenin destekçisi ve takipçisi olmaya devam edeceğiz. Önemli bir alternatif turizm rotası olan Lykia Yolunun Finike ilçemizi ve bölgemizi en doğru ve faydalı şekilde kapsaması için birçok çalışma yaptık. Seçim döneminde ve sonrasında Finike'de yapılacak büyük projelerin destekçisi olduk."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.