Antalya

Belediyeden Afrin'deki Mehmetçik için portakal

12:13 30 Ocak 2018
Belediyeden Afrin'deki Mehmetçik için portakal

"Portakal diyarı" olarak bilinen Antalya'nın Finike ilçesinden, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e bir kamyon "portakal" gönderildi.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini, millet olarak devletin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduklarını söyledi.

Mehmetçik'e destek ve moral için dünyaca ünlü Finike portakalı göndermek istediklerini ifade eden Sarıoğlu, şunları kaydetti:

"Kahraman ordumuz daha düne kadar kendi topraklarımızda ne yapıyorsa şimdi de sınır dışında ülkemizin başına bela olmaya çalışan terör örgütünün kökünü kurutmak adına çarpışıyor. Bu belanın kökünün kuruyacağına eminiz çünkü Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere bunun garantisini verdi. Bu soğuk kış gününde bizim huzur ve güvenliğimiz için kahramanca çarpışan Mehmetçiklerimize destek olmak için dünyanın en kaliteli portakalı olan Finike portakalı gönderiyoruz."

Sarıoğlu, ihtiyaç olduğunda askere de gidebileceklerini dile getirdi.

Törende ilkokul öğrencileri Nehir Arslan, Irmak Arslan ve Elif Akyüz, Mehmetçik için yazdıkları mektupları okuyup portakal kasalarına bıraktı.

Konuşmaların ardından portakal yüklü kamyon dualarla yola çıktı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.