Antalya

Ahıska Türklerinden Zeytin Dalı Operasyonu'na destek

19:26 05 Şubat 2018
Ahıska Türklerinden Zeytin Dalı Operasyonu'na destek

Akdeniz Ahıska Türkleri Birliği (AKATÜB), Suriye'nin Afrin bölgesine yapılan Zeytin Dalı Operasyonuna destek amacıyla Kemer ilçesinde basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Ahıska Türkleri, "Bir gün değil, her gün devletimizin ve milletimizin yanındayız" yazılı pankart açtı ve ellerindeki Türk bayraklarını salladı.

AKATÜB Genel Kurul Danışmanı Ali Mirdas, burada yaptığı basın açıklamasında, Zeytin Dalı Harekatı ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) gücünü ve merhametini dünyaya gösterdiğini belirterek, Ahıskalı Türkler olarak harekatı sonuna kadar desteklerini söyledi.

Söz konusu vatan olduğu zaman Türk milletinin her zaman tek yürek olduğunu ifade eden Mirdas, "Ahıska Türkleri olarak nerede olursak olalım devletimizin yanındayız. Vatanımıza ve bayrağımıza gönülden bağlıyız. 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi gerektiğinde davet beklemeden devletimizin hizmetindeyiz." dedi.

Basın açıklamasının ardından Fetih Suresi okunarak, askerler için dua edildi.

Açıklamaya, AKATÜB Kemer Temsilcisi Cemal Kemal, AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.