Antalya

KUTSO'da inşaat sektörünün sorunları tartışıldı

09:35 22 Şubat 2018
KUTSO'da inşaat sektörünün sorunları tartışıldı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından organize edilen toplantıda, inşaat sektöründe hizmet veren mimarlık, mühendislik ve müteahhitlik firmaları bir araya geldi.

KUTSO Meclis Salonunda inşaat firmalarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, sektörün sorunları ele alındı.

Toplantıda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Şakir Yıldırım, Finike Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden Turgut Kahyaoğlu ve KUTSO İnşaat Grubu Meslek Komitesi Başkanı Erdal Akkın, sektör temsilcilerinin sorularını cevapladı.

KUTSO Başkanı Günay, toplantıda yaptığı konuşmada, bölgede inşaat alanlarının azalmasına rağmen müteahhit sayısındaki artışa işaret ederek, bu durumun yakın dönemde sektörü olmsuz etkilemesini beklediklerini söyledi.

Toplantı sonunda, sorunlarla ilgili KUTSO İnşaat Gurubu Meslek Komitesi tarafından çalışma yapılması ve oluşturulacak tavsiye raporunun belediyeler ile ilgili kurumlara iletilmesi kararı alındı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.