Antalya

Sürpriz evlenme teklifinde şoke eden sürpriz!

15:01 25 Mart 2018 11 Yorum Var
Sürpriz evlenme teklifinde şoke eden sürpriz!

Bolu 2. Komando Tugayı'nda vatani görevini yapan Mustafa Sidal, Ayşegül İnan'a sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Tesadüfen evlilik teklifinin yapıldığı gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de çiftin yanına gidince genç çift büyük sürpriz yaşadı...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tesadüfen şahit olduğu sürpriz evlilik teklifi organizasyonuna dahil olarak, ikinci bir sürpriz yaşattı. Mustafa ve Ayşegül çiftinin heyecan ve mutluluğuna ortak olan Türel, 'evet'le sonlanan teklif sonrası, çiftin nikahını kıyma sözü verdi.

Bolu 2. Komando Tugayı'nda vatani görevini yapan Mustafa Sidal (21), 3 yıl önce tanıştığı Ayşegül İnan'a (20) sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Birlikteliklerinin 3'üncü yılında askeri birliğinden izin alarak memleketi Antalya'ya gelen Sidal, asker kıyafetlerini giyerek Karaalioğlu Parkı içerisindeki miradorda sürpriz teklif için hazırlık yaptı. 'Benimle evlenir misin gönlümün sultanı' yazılı pankart hazırlayıp, yere çiçek ve notlardan kalp yapan Mustafa Sidal, hiçbir şeyden haberi olmayan kız arkadaşı Ayşegül İnan'ı beklemeye koyuldu.

TESADÜFEN GEÇİYORDU

Mustafa Sidal sevgilisinin gelmesini beklerken, Karaalioğlu Parkı'ndan tesadüfen geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile karşılaştı. Başkan Türel'i karşısında gören genç asker kısa süre şaşkınlık yaşadı. Evlilik teklifinin yapılacağını öğrenen Başkan Türel ise genç çiftin mutlu anlarına şahitlik yapmak istedi ve Mustafa Sidal ile birlikte Ayşegül İnan'ı beklemeye başladı. Bu sırada Mustafa Sidal ile sohbet eden Başkan Türel, espriyle hazır gelmişken nikahı da kıyma teklifinde bulundu.

SÜRPRİZ İÇİNDE SÜRPRİZ

Kısa bekleyişin ardından buluşma noktasına gelen Ayşegül İnan, erkek arkadaşı Mustafa Sidal'ın sürprizini görünce gözyaşlarını tutamadı. Birbirlerine koşan genç çift dakikalarca sarıldı. Mustafa Sidal not kağıtlarından ve gül yapraklarından oluşturduğu kalbin içerisinde diz çökerek, cebinden çıkardığı yüzükle evlilik teklifinde bulundu. Mustafa'nın "Benimle evlenir misin" teklifine "Evet" karşılığını veren İnan, ikinci bir sürprizi de karşısında Başkan Türel'i görünce yaşadı. Başkan Türel, genç çifti yalnız bırakmayarak mutlu anlarına şahitlik etti.

"NİKAHI DA KIYACAĞIZ"

Evlilik teklifi sonrası ilk tebrik Türel'den geldi. Başkan Türel'in "Ayşegül tebrik ederim. Ben nikahı kıymaya geldim haberin var değil mi? Her şey hazır nikahı da kıyacağız şimdi" sözleri genç kızın heyecanını ve şaşkınlığını artırdı. Şakanın ardından Türel, "İkinizi de tebrik ediyorum. İnşallah nikahınızı da kıymak nasip olur. Ben de geçiyordum, bu tarihi ana şahit olayım dedim. İnşallah 216 gün sonra tezkere, ondan sonra nikahı kıyacağız. Uzatmayacağız" dedi.

DÜĞÜN ASKERLİK BİTİNCE

Sürpriz evlilik teklifinden haberi olmadığını dile getiren Ayşegül İnan ise arkadaşlarıyla buluşmaya geldiğini ifade etti. Evlilik teklifi karşısında büyük şok yaşadığını belirten Ayşegül İnan, Başkan Türel'in de bu sürprizin içinde yer almasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Genç çift askerlik görevinin ardından düğün yapacaklarını söyledi.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • cevat 6 yıl önce Şikayet Et
    belediye başkanımızı incelediğin dolayı kutluyorum..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ecdad 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah yorumlaru okuyunca sanırsınkı etrafımız asrı saadet müslümanlarla çevrilmiş...nedense yüzlerce İSLAMİ yorum var ama yaşamaya gelince pratik yok :)camilerimizde 3 sıra cemaat yok ama burada internette camii full :) gidin işinize beşer...herkes kendi evini temizlesin sonra akıl fikir versin
    Cevapla
  • tebrik 6 yıl önce Şikayet Et
    hay eline diline sağlık üstad
  • Nur 6 yıl önce Şikayet Et
    Toplum, bu hâle, herkes kendi evinin temizliğine kafasını gömdüğünden geldi. Tebliğ farz, haram işler karşısında susmak haramdır efendi.
  • petro55 6 yıl önce Şikayet Et
    Farklılık yapmak için daha daha. ..Bunun sonu gelmez
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    İslamın içinin boşaltıldığı , Batılıların yaptığı türde bir evlilik teklifi . İslam toplumlarında erkek , diz çökmez . Adam gibi büyüklerini Kızı istemeye yollar
    Cevapla
  • dur düşün 6 yıl önce Şikayet Et
    önce gençlerin karar vermesi gerekmiyor mu ?
    İlk beğenen sen ol
  • eray 6 yıl önce Şikayet Et
    katıyorum.
  • hakikat 6 yıl önce Şikayet Et
    tesettürlü olmak , tesettürü gerektiren inacın tamamını yaşamayı ve içselleştirmeyi gerektirir. aksi halde "başörtüsü", tesettür değil bir tarzdan öte geçemez. aman dikkat. ne kadar yazık, başını örtmüş bir kız sokak ortasında dinen yabancı bir erkekle kucaklaşıyor. millet de bunu alkışlıyor. cennet ucuz değil cehennem dahi lüzumsuz değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.