Antalya

Acemi arıcının talihsiz sonu!

10:07 03 Nisan 2018 3 Yorum Var
Acemi arıcının talihsiz sonu!

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde arının soktuğu amatör arıcı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Ekşili Mahallesi'nde yaşayan ve amatör olarak arıcılıkla uğraşan 49 yaşındaki Şinasi Ulutaş, bir süre arkadaşıyla kovanların yanında çalıştı. Daha sonra evinin önünde çay molası veren Ulutaş’ı kulağının arkasından arı soktu. Aniden fenalaşan Şinasi Ulutaş, yakınlarının yardımıyla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Ulutaş’ın cenazesi Ekşili Mezarlığında defnedildi. Ulutaş’ın kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu ortaya çıkacağı bildirildi. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Abdullah 38 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir amatör arıcı olarak kardeşim alerjin var neden yapıyorsun yada cok basit bi onlemi sadece 5 liraya yan etki ilacı var kücük ihmaller büyük sonuclar cıkar ama kader diyelim Allah rahmet eylesin lütfen alerjisi olan arkadaşlar bu hususta cok dikkatli olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu olayla ilgili olarak yazdığınız başlık çok acımasız ve talihsiz olmuş. Hayatta dikkat çekmekten başka şeylerde var biraz vicdanlı olun, insanların dikkatini çekelim habere tıklasınlar diye öyle başlıklar atıyorsunuz ki şaşıyorum. Ahirette çok fazla kul hakkı topluyorsunuz.
    Cevapla
  • Dkc 57 5 yıl önce Şikayet Et
    Arıcılık bir sevda.Allah rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.