Antalya

Antalya'daki silahlı saldırı

17:29 09 Nisan 2018
Antalya'daki silahlı saldırı

Antalya'nın Kemer ilçesinde Gürcistan uyruklu Gaioz Giorkhelidze'nin öldürülmesi ve oğlunun yaralanmasıyla ilgili çok sayıda kişinin gözaltına alındı.

Kemer Arslanbucak Mahallesi 2888 Sokak'ta Gaioz Giorkhelidze'nin (60) öldürülmesi ve oğlu Giga Giorkhelidze'nin (27) ise yaralanmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kemer merkezli yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet müdürlüğüne getirilen şüphelilerin sorgusu sürerken, olayın Rusya ve Gürcistan bağlantıları da araştırılıyor.

- "Kar maskeli birinin araca bindiğini gördüm"

Olayın görgü tanıklarından Muammer Bahadur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay sırasında evinin balkonunda olduğunu belirterek, bir patlama sesi duyduğunu söyledi.

Etrafta bağırma seslerini duyunca aşağıya baktığını anlatan Bahadur, "Karşıdaki komşum bağırıyordu. Bir de kar maskeli birinin bir araca bindiğini gördüm. Sonra hemen aşağıya indik. Gürcü adam yerde kanlar içinde yatıyordu. O an yapacağımız bir şey yoktu. Hemen polisi ve sağlık görevlilerini aradık." dedi.

Öldürülen Giorkhelidze'nin evinin önüne son model araçların sürekli gelip gittiğini, ancak mülayim bir insana benzediğini ifade eden Bahadur, sabah yürüyüşleri sırasında kendisine selam verdiğini anlattı.

Arslanbucak Mahallesi'nde kuaför Emrah Açar ise Gaioz Giorkhelidze'yi her sabah birkaç arkadaşıyla yürüyüş yaparken gördüğünü belirterek, cinayeti duyunca şaşırdığını, öldürülmesine üzüldüğünü söyledi.

Kemer ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda, Gaioz Giorkhelidze (60) ve oğlu Giga Giorkhelidze (27), evlerine giderken yanlarına yanaşan araçtan inen iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Gaioz Giorkhelidze olay yerinde yaşamını yitirirken, bacağından yaralanan oğlu hastaneye kaldırılmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.