Antalya

Antalya'da erkek cesedi bulunması

11:20 11 Mayıs 2018
Antalya'da erkek cesedi bulunması

Antalya'nın Alanya ilçesindeki kırsal alanda erkek cesedi bulunmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Akçatı Mahallesi'ndeki kırsal alanda 18 Şubat'ta 59 yaşındaki Turhan Çalışkan'ın cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan maktulün boşanma aşamasında olduğu eşi Z. Çalışkan ile S.Y. ve S.E, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Z. Çalışkan ve ilişki yaşadığı öne sürülen S.Y, çıkarıldıkları mahkemece "tasarlayarak kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı, S.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Cinayetin detayları zanlıların ifadeleriyle ortaya çıktı

Zanlıların, verdikleri ifadede cinayetin detaylarını anlattıkları öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, maktulün boşanma aşamasındaki eşi ve gönül ilişkisi olan S.Y'nin kıskançlık ve boşanma davasını geciktirmesi nedeniyle cinayeti işlediklerinin değerlendirildiği bildirildi.

S.E'nin cinayetle ilgili bilgi sahibi olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Şüpheliler, mülakatta ve ifadelerinde maktul Turhan Çalışkan'ı piknik bahanesiyle ormanlık alana götürerek içkisine zehir kattıktan sonra yüksekten aşağı attıklarını, halen yaşadığını görmeleri üzerine kafasını taşla ezerek öldürdüklerini beyan etmişlerdir."

Çalışkan'ın eşinin polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.