Antalya

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

23:21 19 Mayıs 2018
Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmasının ardından Antalya, Muğla ve Isparta'da sarı-kırmızılı taraftarlar sevinç gösterilerinde bulundu.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında deplasmanda Göztepe'yi 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Antalya'da Işıklar Caddesi'nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, Saat Kulesi önüne kadar meşaleler yakıp tezahüratlarda bulunarak sevinç gösterisi yaptı. Kentte bazı taraftarlar da otomobilleriyle konvoy yapıp şampiyonluğu kutladı.

Kemer ilçesinde Atatürk Bulvarı'nda toplanan taraftarlar, Çınarlı Kavşağı'na yürüdü. Burada tezahüratlarda bulunan Galatasaraylılar, meşaleler yaktı.

Bazı taraftarlar ise davul ve zurna eşliğinde takımlarının şampiyonluğunu kutladı. İlçede tatil yapan yabancı turistlerin de kutlamalara katıldığı gözlendi.


- Muğla


Muğla'nın Bodrum ilçesinde de sarı-kırmızılılar, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Atatürk Caddesi'nde yoğunluk oluşturan taraftarlar, otomobilleriyle şehir turu attı.

Taraftarlar, daha sonra Bodrum Belediye Meydanı'nda meşale yakarak, tezahüratlarda bulundu.


- Isparta


Isparta'da sarı-kırmızılı taraftarlar, büyük sevinç yaşadı.

Kafeler Caddesi'nde bir araya gelen taraftarlar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar meşaleler yakıp, tezahüratta bulundu.

Kutlamalara dedesiyle katılan 3 haftalık bebek Muhammet Büyükçolak taraftarların ilgisini çekti. Taraftarlar, Muhammet Büyükçolak'a atkı takıp, fotoğrafını çekti.

Kentte bazı taraftarlar da otomobilleriyle konvoy yapıp, şampiyonluğu kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.