Antalya

Başkan Türel, Finike'de kadınlar plajındaki çalışmaları inceledi

13:07 22 Mayıs 2018
Başkan Türel, Finike'de kadınlar plajındaki çalışmaları inceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'ndaki çalışmaları inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sarısu ve Alanya Aysultan kadınlar plajlarının ardından 3'üncü kadınlar plajını Finike'de hayata geçiren Başkan Türel, Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'ndaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Yazıcıoğlu ile çalışmaları değerlendiren Türel, kadınlar plajında 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Finike'nin en güzel koylarından olan 8,5 hektarlık Barbaros Hayretin Koyu Mesire alanının doğal yapısının korunduğuna dikkat çeken Türel, 4 milyon 187 bin lira yatırım maliyetli kadınlar plajını kısa süre içerisinde hizmete açacaklarını ifade etti.

Finike'de hizmete girecek kadınlar plajıyla Kumluca, Demre, Kaş ve Elmalılı kadınlara da hizmet verileceğini bildiren Türel, bölgede hareketlilik yaşanacağını vurguladı.

Bu arada, proje kapsamında vatandaşların denize rahat bir şekilde girmeleri için her biri 100 metrekare olan 2 ahşap iskele yapıldığı, proje alanında 26 araçlık otopark, kır kahvesi, ibadethane ve 2 tuvalet bulunduğu belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.