Antalya

KUTSO Yüksek İstişare Kurulu toplandı

16:40 04 Haziran 2018
KUTSO Yüksek İstişare Kurulu toplandı

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yüksek İstişare Kurulu, Murat Hüdavendigar Günay başkanlığında toplandı.

KUTSO hizmet binasında gerçekleşen toplantıya, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinden üye iş adamları katıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Günay, Yüksek İstişare Kurulu’nun görevleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kurulun ortak akılla hareket edip Batı Antalya'nın birçok problemi hakkında çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir görev üstleneceğini ifade eden Günay, "Bu kurul bölgenin sadece ekonomisini değil, sosyal dokusu, ulaşımı gibi Batı Antalya'daki önemli problemlerin çözümü ile ilgili tavsiye kararları alıp bunu kamuoyu ile paylaşacak. Böyle güzide bir topluluğun KUTSO çatısı altında bir araya gelmesi odamızın Batı Antalya'nın birleştirici gücü olduğunun ispatıdır. Böyle önemli toplantıyı düzenlemekten dolayı çok mutluyuz." dedi.

Yüksek İstişare Kurulu'nun en az üç ayda bir düzenleyecekleri toplantılarla bir araya gelmesini planladıklarını kaydeden Günay, amaçlarının Batı Antalya'da ekonomik kalkınmayla ilgili konularda ortak akıl ve yerinde çözümler üretmek olduğunu belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.