Antalya

Emniyet Müdürü Ulucan'dan Babalar Günü mesajı

10:36 16 Haziran 2018
Emniyet Müdürü Ulucan'dan Babalar Günü mesajı

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ulucan, mesajında, tarih boyunca milletin en önemli değerlerinden birisinin, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısı olduğuna dikkati çekti.

Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babaların ailenin temel direği olduğuna işaret eden Ulucan, "Koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı olan babalar, karşılıksız sevgi ve gösterdikleri özverilerle bir fedakarlık timsalidirler." ifadesini kullandı.

Ulucan, evlatları için her türlü fedakarlığa katlanan babaların her zaman isteği ve dileğinin çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini en iyi şekilde sürdürmelerine katkı sağlamak olduğunu vurguladı.

Yaşamı boyunca maddi ve manevi bütün imkanlarını çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak için seferber eden babalara sadece saygı ve sevgi göstermenin yeterli olmadığını aktaran Ulucan, şunları kaydetti:

"Tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren babalarımızın bizlerle gurur duyacağı, devlete ve millete yararlı insanlar olarak bizden beklenen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. İnancımız ve kültürümüzün de bir gereği olarak onlara hürmette kusur etmeden ailemiz için ortaya koyduğu her türlü çabasında babalarımızın yanında olmalıyız. Çünkü onlar, hem varlığımızın nedeni hem de hayat boyu yanımızdaki en büyük desteğimizdir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.