Antalya

Seçimde destek istediler

16:06 18 Haziran 2018
Seçimde destek istediler

Seçim çalışmalarına Manavgat'ta devam eden AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Büyük Şelale yanındaki mesire alanında piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu ve milletvekili adayları Canbey Çetin ve Kemal Çelik, ilçelerde yaptıkları çalışmalarda destek istedi.

Aydın, daha sonra Akseki-Konya yolu üzerindeki pazarcıları ziyaret ederek, "24 Haziran seçimleri ülkemizdeki güven ve istikrar ortamının devamı açısından büyük önem taşıyor. 24 Haziran'da milletimizin desteği ile hep birlikte yeniden bir demokrasi şöleni yaşayacağız." dedi.

AK Parti'nin 16 yıldan bu yana hep millet iradesine güvenen bir parti olduğunu hatırlatan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da her zaman milletin adamı olduğunu ifade etti.

Aydın, geleceğin güçlü ve büyük Türkiye'sini inşa etmek için de 24 Haziran'da milletin desteğini istediklerini dile getirerek, "Ülkemiz şimdi gelecek yıllar için daha güçlü bir atılımın eşiğinde bulunuyor. 24 Haziran seçimleri Türkiye'de güçlü bir ekonomi, güven ve istikrarın devamı açısından son derece önemli. Ekonomimiz ülke içinde ve dışında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2017 yılında yüzde 7,4 büyüyerek G-20 ülkeleri içerisinde en çok büyüyen ülke oldu. Bunlar kendiliğinden olmuyor. AK Parti son 16 yıldır ülkemizdeki istikrarın güvencesi olmasaydı ekonomimiz krizlere, darbelere ve dış müdahalelere karşı bu kadar dirençli ve istikrarlı olmazdı." diye konuştu.

- "Projeleri biz yapmak onlar durdurmak istiyor"

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve milletvekili adayı Canbey Çetin, seçimlere 6 gün kala çalışmalarına Elmalı ilçesinde devam etti.

Milletvekili Uslu, Yuva Mahallesinde yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için büyük önem taşıdığının altını çizdi.

AK Parti'nin "yapmayı", diğerlerinin ise "yıkmayı" vaat ettiğini ifade eden Uslu, "AK Parti büyük projeleri hayata geçirmeyi vaat ediyor, diğerleri durdurmayı. AK Parti Türkiye'nin mega projeleri olan yerli arabayı, dünyanın en büyük havalimanını, Kanal İstanbul'u yapmak istiyor, diğerleri 'Ne gerek var.' diyor. Ülke menfaatine, millet hayrına olan tüm projeleri biz yapmak isterken onlar durdurmak istiyor." diye konuştu.

- "Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok"

AK Parti Antalya milletvekili adayı Kemal Çelik ise seçim çalışmalarını memleketi Serik'te sürdürdü.

Yeni yönetim sistemi için yapılan referandumun üzerinden bir yılı aşkın bir zaman geçmesine rağmen bu sistemin uygulamaya geçmediğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"24 Haziran'da yapılacak seçimin ardından ülkemiz yeni yönetim modeliyle tanışacak. Yeni yönetim modeli ülkemizin geçmişte karşılaştığı bürokrasiye ve hantallığa son verecek. Milletimizin desteğiyle sağlayacağımız güçlü meclis ve güçlü hükümet beraberinde güçlü bir Türkiye'yi getirecek. Ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken kaybedecek zamanımız yok. Millete hizmet büyük ustalık ister. Hizmette ustalığını 16 yıldır yaptığı yatırımlarla, hayata geçirdiği hizmet ve projelerle ispatlayan AK Parti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu hizmet ve projelere kaldığı yerden devam ederek Türkiye'yi şahlandıracaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.