Antalya

AK Parti Antalya milletvekili adaylarının seçim çalışmaları

14:21 22 Haziran 2018
AK Parti Antalya milletvekili adaylarının seçim çalışmaları

AK Parti Antalya milletvekili adayları, seçim çalışmalarını sürdürerek seçmenden destek istedi.

AK Parti Antalya milletvekili Atay Uslu, Konyaaltı ilçesinde esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Konyaaltı sahilinin yeni yüzünün güzel olduğunu ifade eden Uslu, "Antalyamız güzel, yeni Konyaaltı sahilimiz ile çok daha güzel. Proje başladığında buralara halk giremeyecek diyen, istemeyiz, yıkarız diyenler şimdi gelip buraları görsünler. Gelsinler biraz dinlensinler." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Antalya milletvekili Sena Nur Çelik de Alanya ilçesinde Toptancı Hal Komisyoncuları Derneğini ziyaret etti. Orman İşletme Kavşağı'nda da esnafla buluşan Çelik, Türkiye'nin yarınlarını karartmak isteyen karanlık güçlerin her dönem farklı şekil ve isimlerle ortaya çıktığına dikkat çekti.

"27 Mayıs darbesinde ilmek, milli iradenin boynuna geçirildi. 12 Eylül darbesi ülkemizin geleceğinden çaldı. 28 Şubat'ta inancımız hedef alındı. Devletimizin kurumlarını kanser hücresi gibi saran FETÖ ihanet çetesi 17-25 Aralık kumpasıyla milletin iradesini teslim almaya kalkıştı." diyen Çelik, pazar günü en kritik seçimlerden birini yapmak için sandığa gidileceğini söyledi.

Milletin sandıkta mührü yerli ve milli olanların ittifakına, Türkiye'ye çağ atlatan kadrolara vuracağını belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. Pazar günü en önemli seçimlerimizden birini yapacağız. Türkiye'nin gelişmesinden, dünyada söz sahibi olmasından, büyümesinden rahatsız olanlar yeni bir tezgah hazırladı. Türkiye'nin 16 yıllık kazanımlarını, birikimlerini yok etmek isteyenler aynı safta buluştu. Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürenler sözde millet ittifakı çatısı altında bir araya geldi. Onlar sadece son 16 yılda yapılanları bozmak istiyorlar. İcazeti milletten değil, dışarıda aramak peşindeler."

AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Mustafa Köse de, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesinin düzenlediği etkinliğe katıldı.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunun altını çizen Köse, birinci turda cumhurbaşkanlığını kazanmayı amaçladıklarını ifade etti.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın da Manavgat ilçesinde mahalle ziyaretlerini sürdürdü. İstiklal ve istikbal için birlik olmak vakti olduğuna işaret eden Aydın, seçimler için Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmasını istemeyen şer odaklarının bir araya geldiğine dikkat çekti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.