Antalya

Kurban Bayramı'na doğru

14:04 16 Ağustos 2018
Kurban Bayramı'na doğru

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, dünyada birçok tatsızlığın olduğu ortamda bayramların, bütün olumsuzluklara rağmen kenetlenme zamanı olduğunu bildirdi.

Başkan Uysal, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu kaydetti.

Toplumları toplum, milletleri millet yapanın, ortak günleri, ortak değerleri, birlikte paylaştıkları şeyler olarak ifade eden Uysal, mesajına şöyle devam etti:

"Bir Kurban Bayramımıza daha hep birlikte ulaştık. Bir sürü tatsız şey var dünyamızda, belki bizleri de çok etkiliyor. Ancak bayramlar, bunların ötesinde her türlü tatsızlığı geride bırakarak, küskünlükleri, dargınlıkları bir kenarda tutarak, her ayrımı aşarak birbirimize kenetlenme zamanıdır. Kurban Bayramımız kutlu olsun. Hep birlikte; huzurla, mutlulukla ve birbirine kenetlenmiş bir millet olarak nice bayramlara kavuşalım."

- Muratpaşa'da bayram ödemesi

Bu arada Muratpaşa Belediyesi Kurban Bayramı öncesi 653 memur, sözleşmeli ve işçi çalışanına 1 milyon 29 bin 185 lira bayram ikramiyesi ödemesi yaptı.

Başkan Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi çalışanları olarak toplumun mutluluğu için dökülen alınteriyle eve ekmek götürdüklerini belirterek, "Bu alın teri Muratpaşa Belediyesini birçok alanda parmakla gösterilen bir noktaya taşıdı. Tüm çalışanlarımızın bu ikramiyelerini huzur ve mutluluk içinde harcamalarını diliyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.