Antalya

Vali Karaloğlu, konsoloslarla buluştu

18:03 12 Eylül 2018
Vali Karaloğlu, konsoloslarla buluştu

Vali Münir Karaloğlu Antalya Konsoloslar Platformu Toplantısı'na katıldı.

Vali Münir Karaloğlu'nun konuk olduğu Antalya Konsoloslar Platformu geleneksel buluşmasına, Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Avni Aksoy, KKTC Başkonsolosu Mustafa Kemal Karabayram, Rusya Federal Başkonsolosu Oleg Rogoza, Almanya Federal Cumhuriyeti Ateşe vekili Thomas Rouzanova, İngiltere Konsolos Yardımcısı Elvan Korukoğlu, İsveç Fahri Konsolosu Nil Sağır, Fransa Fahri Konsolosu Ahmet Erol, Portekiz Fahri Konsolosu Berna Küner, Çek Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Serdar Akaydın, Belarus Fahri Konsolosu Laçin Mirza, Hollanda Fahri Konsolosu Savaş Titiz, Letonya Fahri Konsolosu Aslı Bayar Ulukapı, Moldova Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Diyar İçkale Gültekin ile İl Göç İdaresi Müdürü Gözde Özkorul katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Karaloğlu, Antalya'nın bir turizm şehri olduğunu belirterek, turizmin barış dilini kullandıkları için Antalya'nın huzurun, barışın, sevginin, kardeşliğin kenti olduğunu söyledi.

Konsoloslara temsil ettikleri ülkelerde Antalya'nın tanıtımı noktasında büyük işler düştüğünü belirten Karaloğlu, "Kültürümüz, medeniyetimiz, inancımız da bize sevgiyi, dostluğu, kardeşliği, barışı gösteriyor. Antalya tüm bu duyguların ortak kenti ve sizler Antalya'yı tüm değerleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tanıtmalısınız." dedi.

Toplantıya katılan konsoloslar da Antalya'da yaşayan yabancılar ve gelen turistlere verilen hizmetlerin kalitesinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.