Antalya

Ruj yüzünden feci şekilde dövüldü!

08:35 19 Eylül 2018 14 Yorum Var
Ruj yüzünden feci şekilde dövüldü!

Antalya Altınova Sinan Mahallesi’nde kurulan semt pazarından 10 TL’ye 2 adet ruj alan Derya Tilki (19), pazarcı Ertunç C. ve Ayşe B. tarafından saldırıya uğradığını, çıkan arbedede ablası Remziye Esen’in de (28) feci şekilde dövüldüğünü iddia ederek şikâyette bulundu.

Tilki olayı şöyle anlattı: “Rujları aldıktan sonra geri dönüp satıcıya değiştirmek istediğimi söyledim. Satıcı rujların kullanılmış olduğunu iddia etti. Ertunç C. bana ve ablama hakaret etmeye başladı. Tartışma büyüyünce Ertunç C. ve Ayşe B. bize saldırdı.” 

Pazardaki diğer esnaflar tarafından kurtarıldıklarını dile getiren Tilki, “10 TL’lik ruj için dakikalarca dayak yedik, yerlerde tekmelendik” diye konuştu. 

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • Orçun 5 yıl önce Şikayet Et
    Kullanılmış ürünü iade etmek için yapmadılarsa başka bir şey bilmiyorum, ayrıca görüntüleri de hiç güven vermiyor.
    Cevapla
  • sultan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir erkek helede müşterisine kolay kolay şiddet uygulamaz 10 tl lik ruj için adamı kışkırmıştır bunlar bence kullanılmış rujuda kimse değiştirmez adam haklı bunlarda bi dümenler var gibi kendi kendilerini darp edip adama iftira bile atıyor olabilirler.
    Cevapla
  • Hülya 5 yıl önce Şikayet Et
    10tl icin benim çocuklarım kavga degil hakaret etmez o insanlar kavga etmek icin gelip saldirmislar terbiyesizlikten başka birşey degil hem suclu hem güçlüler sizlerde yorumcular olayin icinde olmada haksızlık etmeyin
    Cevapla
  • Hande 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaşım bu kadar mevzu yapana kadar alma.hadi aldın degiştirme hadi teklif ettin kabul etmedi niye hala uzatıosunuz.10 tl şik ruj için dayak yedik diyene kadar 10 tl ruj için niye kavga diyaloguna giriyorsunuz ki?
    Cevapla
  • 43... 5 yıl önce Şikayet Et
    Iki tarafta döve nde dövülen de suçlu,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.