Antalya

Antalyaspor'da altyapı Sedat Karabük'e emanet

12:23 18 Ekim 2018
Antalyaspor'da altyapı Sedat Karabük'e emanet

Antalyaspor'da altyapı futbol direktörlüğüne Sedat Karabük getirildi.

Daha önce Antalyaspor'da futbol direktörlüğü görevinde bulunan Karabük, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, kırmızı-beyazlı kulübe geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Antalyaspor'da güzel günler geçirdiğini anlatan Karabük, Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk ile görüşmesinde heyecanlandığını, kendisine yapılan teklifi, karşılığını düşünmeden kabul ettiğini bildirdi.

Hedeflerine değinen Karabük, "Antalyaspor'un üç yıl sonra hem profesyonel, hem kurumsal bir yapıya kavuşacağına inanıyorum. Üç sene sonra doğru yerlere geleceğimize inanıyorum. Antalya dünya şehri, kulübünün de dünya kulübü olması lazım. Bunu yakalamamız zor değil." dedi.

Karabük, futbolda yetenek avcılığı ve akademiye önem veren hiçbir kulübün kaybetmediğini vurguladı.

Futbolda bunun örneklerinin çok olduğunu anlatan Karabük, Antalyaspor'da futbol eğitimine önem vereceklerini, oyuncu taramasının da çok profesyonelce yapılması gerektiğine işaret etti.

Karabük, altyapıdan gelen, Antalyaspor kültürü ve aidiyet duygusu güçlü, kaliteli, yetenekli oyuncularla kırmızı-beyazlıların her yıl Avrupa kupalarına giden bir kulüp olacağını vurguladı.

Antalyaspor Kulübü Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu ise "Futbol direktörü görev tanımı içerisinde akademiyi ve oyuncu tarama departmanını direkt hocamıza bağladık. İnşallah önümüzdeki dönemde de kurumsallaşmış, yapılanmasını tamamlamış, uzun vadeli çalışmayı prensip edinmiş Antalyaspor Akademisi ve oyuncu tarama ekibini oluşturacağız." açıklamasını yaptı.

Sedat Karabük, üç yıllık sözleşme imzaladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.