Antalya

Öğrenciler yeni havalimanını beğendi

16:00 31 Ekim 2018
Öğrenciler yeni havalimanını beğendi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı öğrencileri, İstanbul Grand Airport (İGA) tarafından uygulamaya konulan Operasyonel Hazırlık ve Havalimanı Transferi Projesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ni temsil etti.

Akdeniz Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında Türkiye'nin farklı üniversitelerinden öğrencilerle birlikte Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencileri, öğretim görevlisi Ferhat Aksoy koordinatörlüğünde açılış öncesi prova niteliği taşıyan organizasyona katıldı.

İstanbul yeni havalimanında gerçek zaman ve mekanlı olarak gerçekleştirilen proje kapsamında öğrenciler, derslerde öğrendikleri teorik bilgileri uygulamaya koyma imkanı buldu.

Öğrenciler, İstanbul yeni hava limanının terminal binasının kullanımı, yolcuların güvenliği ve uçuş hizmetlerinin kolaylığı, apron ve park pozisyonlarının kullanımı gibi konularda yeni hava limanına tam not verirken, Türkiye'nin böyle bir projeye imza atmış olmasından sivil hava ulaştırma öğrencileri olarak gururlandıklarını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.