Antalya

Kadın girişimcilere markalaşma anlatıldı

12:47 06 Kasım 2018
Kadın girişimcilere markalaşma anlatıldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu tarafından "Markalaşma ve Pazarlama İletişimi" konulu sertifikalı eğitim programı düzenlendi.

TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu, ATSO'da gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, her alanda olduğu gibi girişimcilikte de eğitimin, gelişmenin temelinde yer aldığını belirtti. Ülke ekonomisinde kadın girişimcilerin katkısını arttırmaya yönelik çalışmaları sürdüreceklerini dile getiren Kocaoğlu, "Değişen dünyada ekonomik değişimlere ayak uydurarak girişimcilik sürecini doğru yönetmek, başarı sağlamak, başarıyı sürdürülebilir kılmak, pazarlama iletişimiyle doğru orantılıdır." diye konuştu.

Marka Danışmanı, Multi-Medya Tasarımcısı ve yazar Banu Samancı, kadın girişimcilere ve adaylara markalaşma, pazarlama konularında bilgi verdi.

Hayallerine şans veren, deneyen, üreten mutlu kadınların ayısının artmasını istediğini söyleyen Samancı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başarmanın da tek yolu var, birbirimize yardım etmek. Tek başımıza dünyayı değiştiremeyiz. Fakat bildiklerimizi paylaşarak, birbirimize yardım ederek bir tohum ekebilir ve bu tohumun kocaman bir orman olmasına destek olabiliriz. Bu yüzden bir tasarımcı ve pazarlama uzmanı olarak 15 yıldır Amerika'da ve Türkiye'de pazarlama, tasarım, markalaşma konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi, kendi işlerini kurmak isteyen kadınlara aktarmak ve onların mutlu kadınlar olmasına katkıda bulunmak için projeler üretiyor, severek, isteyerek çalışıyorum."

Bir ülkenin kadınları ne kadar mutlu olursa o ülkenin de o kadar mutlu olacağını ifade eden Samancı, birşeyleri değiştirmek için bir yerden başlamak gerektiğini bildirdi.

Beş gün süren programa katılım yoğun oldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.