Antalya

WTM Uluslararası Turizm Fuarı'nda erken rezervasyon çalışmaları

13:43 06 Kasım 2018
WTM Uluslararası Turizm Fuarı'nda erken rezervasyon çalışmaları

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Londra'da düzenlenen World Travel Market (WTM) Uluslararası Turizm Fuarı'nın 2019 yılı erken rezervasyonları açısından önemli olduğunu ve olumlu sonuçlar alacaklarına inandıklarını bildirdi.

Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Karaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile WTM Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

Fuarda, Türkiye'den sektör temsilcilerinin açtığı stantları gezen Karaloğlu, başarı dileklerinde bulundu.

2019 yılında Antalya'nın turizmde daha büyük başarılara imza atacağına inandıklarını belirten Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Kültür ve Turizm Bakanımızla bu önemli fuarda ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek için yerimizi aldık. Turizmde bir dünya markası olan Antalyamızın turizm potansiyelinin yanı sıra tarihi zenginliklerini, kültürel birikimini ve doğal güzelliklerini ziyaretçilerle paylaşıyoruz. Plajlarımızın güzelliği kadar, denizin altında da Torosların arkasında da eşsiz güzelliklere sahip bir Antalya olduğuna vurgu yapıyoruz."

Kent için farklı dillerde tanıtım filmleri hazırladıklarını ve bunları ziyaretçilere verdiklerini anlatan Karaloğlu, "2019 yılı erken rezervasyonları açısından bu fuarı çok önemli buluyoruz. Fuardan olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Fuar, 8 Kasım tarihine kadar devam edecek.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.