Antalya

Kaçırılan kız bir hafta sonra bulundu

13:43 04 Şubat 2019 2 Yorum Var
Kaçırılan kız bir hafta sonra bulundu

Antalya'da, 37 yaşındaki Savaş G. tarafından kaçırılan 14 yaşındaki Sıla bulundu, kaçıran şahıs gözaltına alındı.

Antalya'da, ekmek almak için evden çıktıktan sonra Savaş G. (37) tarafından kaçırılan Sıla Ö. (14), polis ekiplerince bulundu. Savaş G., gözaltına alınırken, Sıla Ö.'nün soruşturma bitinceye kadar Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde kalacağı ardından ailesine teslim edileceği belirtildi.

Kepez ilçesine bağlı Kuzeyyaka Mahallesi'nde oturan, 8'inci sınıf öğrencisi Sıla Ö., 28 Ocak Pazartesi sabahı ekmek almak için evden çıktı ancak geri dönmedi. Anne Emine Ö. de kızını mahallede aramaya başladı. Bu sırada cep telefonuna, birkaç kez evlerine misafirliğe gelen Savaş G.'den 'Anneciğim, babacığım; ben kızınızı, kızınız da beni seviyor. Artık o benim, ölene kadar namusum. Böyle olsun istemezdim. Artık bizi kimse ayıramaz' yazılı mesaj geldi. Emine Ö., hemen mesajın gönderildiği numarayı aradı ancak ulaşamadı. Bunun üzerine polis merkezine giden Emine Ö., şikayetçi oldu.

Savaş G. ve kaçırdığı Sıla Ö.'nün, Kepez'in Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evde olduğunu tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, operasyon düzenledi. Savaş G., gözaltına alınırken, Sıla Ö. de ifadesine başvurulmak üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Sıla Ö.'nün, soruşturma bitinceye kadar Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde misafir edileceği ardından ailesine teslim edileceği belirtildi.

'KIZIMIN EVLİLİK DEĞİL OKUMA ÇAĞI'

Kızının bulunmasının ardından yeniden yaşamaya başladığını kaydeden Emine Özcan, "Ben 1 haftada kaç kez öldüm? Benim kızımı 1 haftadır alıkoydu. Onun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Kızımın evlilik değil, okuma çağı" dedi.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada bir çocuk 14-15 yaşında erkek arkadaşı ile olabiliyor veya sigara içmekte karar verebiliyor.. 14-15 yaşında tam ergen olmasa da akıl yarım baliğ olduğuna göre eğer gerçekten kız gönlüyle çıkmış sevmiş ise ne yapacaksınız? Eve zincirlemekle mi veya öldürmekle mi ortamı bulacaksınız? Yoksa 30 una kadar turşusunun mu yapacaksınız? Mühim olan tehdit zorlama alıkoyma şiddet tecavüz olmasın. Bizim anne babalarımızda 14-16 da evlenmiş kıyamet mi kopmuş dünyada.
    Cevapla
  • Nobut 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben 22 yıldan beri almanyadayım. Millete yanlış ve eksik bilgi verme. Almanya da 14 yaşındaki bir kız cinsel ilişkide bulunabilir bu doğru ama erkek 18 yaşından küçükse ozaman. 37 yaşındaki bir erkek 14 yada 16 yaşındaki bir kızla beraber olursa eğer vay o erkeğin haline.
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşma alaman fıransız!
  • Simyacı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendi kızını 14 ne geldiğinde sevdiğine verirsin birader.
  • Gaddar 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar yetersiz. 14 yaşındaki jız kendi kararlarıni alamaz. Aynısını o zalıma yapmak lazım
    Cevapla
  • Serbest 5 yıl önce Şikayet Et
    1 ay sonra serbest . Yazık böyle kanuna nizama.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Anne çok dogru söylemiş bu manyak çocuğu yaşında biriyle ne yapacaksın atın içeri başka çocuk zarar görmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.