Antalya

Ekmeğin içinden çıkan şaşırttı! Yok artık...

07:53 06 Şubat 2019
Ekmeğin içinden çıkan şaşırttı! Yok artık...

Antalya'da marketten aldığı ekmekten 10 santimlik kablo çıkan Öznur Özdemir, ilgili tüm mercilere giderek şikayette bulundu. Özdemir evinde baktığı torununun ekmeğe çok düşkün olduğunu belirterek, "Torunum bu kabloyu yutabilir ya da gözüne zarar verebilirdi. Bu işin peşini asla bırakmayacağım" dedi.

Antalya'da akşam yemeği için zincir marketin şubesinden alışveriş yapan gayrimenkul danışmanı Öznur Özdemir, 2 de ekmek aldı. Akşam yemeğinde ekmeği bölen Özdemir, şok yaşadı. Ekmeğin içinde yaklaşık 10 santimlik elektrik kablosunu gören Özdemir, kablolu ekmeğin fotoğrafını çekti.

Özdemir bugün Tüketiciler Birliği Antalya Şubesi'ne giderek üretimi yapan ilgili firmadan şikayetçi oldu. Özdemir ayrıca, Şube Başkanı Neşet Gündüz'ün yönlendirmesiyle Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne de giderek rapor tutulmasını sağladı.

YORUMLAR

  • Fırıncıya tatil 5 yıl önce Şikayet Et
    365 gün gecesi gündüzü tatili olmayan meslek fırıncılık , FIRINCI DA PAZAR GÜNÜ TATİL YAPSIN İŞ SAATLERİ DÜZENLENSİN dalgınlıkla böyle şeyler olabiliyor maalesef ,fırıncının da uykuya ihtiyacı var ,daha kaliteli ve güvenli ekmek için bu gerekli
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sussss 5 yıl önce Şikayet Et
    Firinlar 365 gün çalișir. Ama firincilar ișçiler 365 gün çalișmaz, Onlar diger sektördeki ișçiler ile aynidir çalișma saatleri tatilleri izinleri vs vs. Haddini bil edepli ol terbiyeli ol
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    DAHA NE İSTİYORLAR ANLAMIYORUM .BAKIRIN KİLOSUNDAN HABERLERİ YOK SANIRIm.....
    Cevapla
  • Sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    komik olduğunu mu zannediyorsun, senin başına gelse tepkin aynı mı olurdu?
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.