Antalya

Antalya'da mesleki yeterlilik sertifika töreni

17:47 12 Şubat 2019
Antalya'da mesleki yeterlilik sertifika töreni

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, Türkiye genelinde yaptıkları sınavlar sonucunda 10 bine yakın motorlu araç satıcısının belgelerini almaya hak kazandığını bildirdi.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Antalya Galericiler Derneğince düzenlenen programda, üyelere mesleki yeterlilik belgesi verildi.Dağıtım Töreni düzenlendi.

Törende konuşan MASFED Başkanı Erkoç, federasyon olarak yaptıklarını çalışmaları anlatarak, mesleğin kalitesini artırmak ve bir standarda bağlamak için azimle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sivil toplum kuruluşlarının hedefinin meslektaşlarının sıkıntılarını çözmek olduğuna işaret eden Erkoç, şunları kaydetti:

"Biz de bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mesleki Yeterlilik Belgesinin zorunlu olması bu açıdan büyük önem taşıyor. Alanında uzman ekibimizle Türkiye genelinde yaptığımız sınavlar sonucunda 10 bine yakın motorlu araç satıcısı belgelerini almaya hak kazandı. İnşallah yakın bir zamanda mesleği olmayan kimse bu işi yapamayacak."

Antalya Galericiler Derneği Başkanı Numan Rahmi Palta ise mesleğin standardını yükseltmek ve meslekteki sıkıntıları çözmek için yapılan çalışmalardan duyduğu mutlulu dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.