Antalya

ATSO, "E-Ticarete İlk Adım" eğitimlerine başlıyor

17:50 12 Şubat 2019
ATSO, "E-Ticarete İlk Adım" eğitimlerine başlıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, "E-Ticarete İlk Adım" eğitimleri düzenleneceklerini bildirdi.

Çetin, yaptığı açıklamada, oda olarak "E-Ticarete İlk Adım" programı kapsamında, e-ticaret pazar yerleri, uluslararası e-ticaret pazar yerleri ve entegrasyonun anlatıldığı üç farklı etkinlik düzenlendiklerini belirtti.

"Bu programı elektronik ticaretle ilgili farkındalığı artırmak ve firmaların online satışa adım atmasını sağlamak amacıyla hayata geçiriyoruz. İstiyoruz ki bu programı takip eden bir üyemiz, e-ticaret hakkında hiçbir bilgisi olmasa bile e-ticaret hatta e-ihracat yapabilir duruma gelsin." ifadesini kullanan Çetin, farkındalık etkinliklerinin yoğun talep gördüğünü vurguladı.

Farkındalık etkinliklerinin yerini uygulamalı eğitimlere bırakacağını aktaran Çetin, bu kapsamda, konunun uzmanları tarafından pazar yerlerine giriş, genel e-ticaret, dijital iletişim stratejisinin kurulması ve dijital pazarlama gibi konularda eğitimler ve uygulama çalışmaları düzenleneceğini ifade etti.

Eğitime katılan üyelerin, online satışa başlamak üzere ihtiyaç duyacakları tüm bilgileri edinebileceğine işaret eden Çetin, başvuruların ATSO'nun web sayfasından yapılabileceğini, eğitimlerin de 18 Şubat'ta başlayacağını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.