Antalya

Zanlılardan kan donduran sözler! Adam bedavaya gitti

07:58 17 Mart 2019 8 Yorum Var
Zanlılardan kan donduran sözler! Adam bedavaya gitti

Antalya'da öldürülüp cesedi 8 parçaya ayrıldıktan sonra ormanlık alana gömülen iş adamı 82 yaşındaki Asım Bayram cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlıların polise verdikleri ifadede "Yüklü miktarda para bekliyorduk. Umduğumuzu bulamadık. Adam bedavaya gitti" dedikleri öğrenildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesi Varsak bölgesinde ormanlık alanda ceset olduğu ihbarı üzerine harekete geçmiş, 11 Mart'ta bölgede koku yayılan alanda yapılan aramada 8 parçaya ayrıldıktan sonra gömülmüş bir erkek cesedi bulunmuştu.

Cesedin yapılan DNA eşleştirmesi sonucu 49 gündür kayıp olan iş adamı 82 yaşındaki Asım Bayram'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin ilk ifadelerinde, cinayeti Bayram'a ait paraları almak için işlediklerini ama umduklarını bulamadıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.. 

DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN ÇÖP POŞETLERİNE KOYUP BODRUMA SAKLAMIŞLAR

İş adamı Asım Bayram’ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M.G, M.Ö. ve M.S'nin Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlandı. Şüphelilerin üzerinde yüklü miktarda para bulunduğunu düşündükleri yaşlı adamı, Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi'ndeki bir eve götürdükleri, burada şüphelilerden M.Ö'nün Bayram'ın kafasına çekiçle vurarak öldürdüğü iddia edildi.

Bayram'ın üzerinde çıkan 120 lirayı aldıkları ileri sürülen şüphelilerin, daha sonra cesedi bıçak ile 8 parçaya ayırıp dikkat çekmemek amacıyla çöp poşetlerine koyarak apartmanın bodrumunda sakladıkları öğrenildi.

Şüphelilerin poşet içindeki ceset parçalarını gömmek için Kepez ilçesindeki ormanlık alanlarda keşif yaptığı, bir gün sonra ise belirledikleri alana yaklaşık 50 santimetre derinliğe gömdükleri belirtildi.

Şüphelilerin polisteki ifadesinde, "Asım Bayram çevresinde hep üzerinde ve otomobilinde yüklü miktarda parası olduğunu söylüyormuş. Bunu duyduk. Yüklü miktarda para bekliyorduk. Umduğumuzu bulamadık. Adam bedavaya gitti" dediği öğrenildi.
 
Yaşlı adama ait otomobili şüphelilerden 4 bin liraya satın alarak parçalayıp sattıkları iddiasıyla da 5 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüpheliler de ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Akrabalarının Asım Bayram'a ait olduğu ifade edilen içi para dolu çantanın kayıp olduğunu söylemeleri üzerine gözaltına alınan yaşlı adamın dini nikahlı eşi F.K. da ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. F.K'nın savcılıktan serbest bırakıldığı öğrenildi.

Zanlılardan M.G.’nin 14 yıl önce Kemer ilçesinde bir kişiyi öldürdüğü ve 10 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi. 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • saffet 5 yıl önce Şikayet Et
    oda bir şeymi giresunda 4 kişiyi öldüren adam 11 senede hapisten çıktı
    Cevapla
  • bilirkişi 5 yıl önce Şikayet Et
    çok pahallıya ödersiniz öbür tarafta merak etmeyin.
    Cevapla
  • hakan er 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet bunlara bakma mecburiyeti yoktur asın gitsin
    Cevapla
  • Muhsin Sav 5 yıl önce Şikayet Et
    "Zanlılardan M.G.’nin 14 yıl önce Kemer ilçesinde bir kişiyi öldürdüğü ve 10 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi. " Al bi saçmalık daha. Adam , cinayet işliyor, 10 yıl devlet tarafından bakılıp sonra tekrar adam öldürmesi dışarı çıkarılıyor.. Vah vah vah...
    Cevapla
  • ülkem benim 5 yıl önce Şikayet Et
    adam bir kişiyi öldürüp sadece 10 yıl yatmış sonra çıkmış birinin daha canına kıymış. 10 yıl ceza mı böyle mahluklara? ceza sistemimiz maalesef bu mahlukları azdırıyor. cezalar artmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.