Antalya

Antalya'da akılalmaz olay!

04:30 11 Nisan 2019 2 Yorum Var
Antalya'da akılalmaz olay!

Antalya’da oturan arkadaşını İstanbul’dan ziyarete giden Kırgızistanlı Perzat H., çarşıda gezerken yanlarına otomobille yaklaşan Aziz simli bir kişi tarafından kaçırıldı.

Olay, saat 15.30 sırasında Kızılsaray Mahallesi 60 Sokak’ta iddiaya göre şöyle meydana geldi. İstanbul’da yaşayan Kırgızistan vatandaşı Perzat H., Antalya’da oturan vatandaşı Askhim J.’yi ziyarete geldi. İki kadın çarşıya gezmeye gitti.

 

 

Ancak bu sırada yanlarına yaklaşan bir otomobilden inen ve daha önceden tanıdıkları ’Aziz’ adlı kişi, Perzat H.’yi zorla otomobile bindirip, kaçırdı. Askhim J. polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekiplerine, Askhim J., ’Aziz’ olarak tanıdığı kişinin arkadaşını kaçırdığını söyledi. Arkadaşıyla ortak kullandığı çantasının da şüpheli tarafından alındığını iddia eden Askhim J., "İçinde bir miktar para ve pasaportum vardı.

Arkadaşımı neden kaçırdı bilmiyorum" dedi. Polis, şüphelinin açık kimliği ile otomobilinin plakasını tespit etmek için çalışma başlattı.

 

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • yorumsuz 4 yıl önce Şikayet Et
    memlekete bak heryer yabancı dolu
    Cevapla
  • Kirkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Adi veya nitelikli herhangi bir suça karışan yabancı uyrukluların derhal yurdumuzdan bir daha alınmamak üzere sınır dışı edilmesi gerekir.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.