Antalya

Gözlerinin önünde öldü! Genç kadın şoka girdi...

12:59 14 Haziran 2019 11 Yorum Var
Gözlerinin önünde öldü! Genç kadın şoka girdi...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobiliyle çarptığı motosiklet sürücüsüne kalp masajı yapılırken sinir krizi geçiren kadın, "Benim de çocuğum var. Onun da çocuğu vardır. O da evine ekmek götürüyordur. Ben bir daha çocuğumu göremeyecek miyim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Motosiklet sürücüsü müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Kaza, Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Milli Egemenlik Bulvarı Gazipaşa Meteoroloji İstasyonu önünde saat 10.00 sıralarında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Alanya-Gazipaşa istikametinde seyir halinde olan Dilek Kurt (21) yönetimindeki 06 GC 3575 plakalı otomobil, tali yoldan çıkan Durmuş Demiral (57) yönetimindeki 07 UM 805 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi. Çarpmanın etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Demiral’a ilk müdahaleyi, bir yakınının haber vermesi üzerine olay yerine giden Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Sözen yaptı. Demiral yapılan kalp masajına cevap vermedi. 

Demiral’a ilk müdahale yapılırken otomobil sürücüsü Dilek Kurt gözyaşlarına sahip olamadı. Sinir krizleri geçiren Kurt, “Benim de çocuğum var. Onun da çocuğu vardır. O da evine ekmek götürüyordur. Ben bir daha çocuğumu göremeyecek miyim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılan Demiral tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demiral’ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Son dönemlerde şoför okulları ehliyet sınavı yapmıyor adeta ehliyet satıyorlar çok kısa ve gülünç zamanlarda birçok şahısa cebine ehliyeti hediye edip trafiğe bırakıyorlar. Zaten yoğun olan trafik içerisinde Kural bilmez motosikletler ise iyice içler acısı Kimisi römork takıyor Kimisi demirlerle motorun ölçülerini bozuyor otobanlarda bile şekli şemali bozulmuş garip motorsiklet kılığında araçlar dolaşıyor plaka yok muayene yok ışık yok kask yok sigorta yok. Otobanlarda ve şehir içindeki işlek caddelerde motorsiklet istemiyoruz yasaklansın trafiğe.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın kendine ağlamış hapse girersem çocuğumu göremem diye... İşte kadın merhameti!!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hasan Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de trafikte kadın terörü vardır pkk teröründen daha çok can almaktadır
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadının suçlu olduğunu ne biliyorsun, ki burda kadın suçsuz gibi. Tali yoldan çıkan adammış. Refleksleri ve hareketleri biraz yavaş ama bu kazaya sebep olduklari anlamina gelmez.
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    İnanın trafikte taxi şoförleri gibi ayna kullanmadan ve sinyal vermeden asla kullanmam. Tüm aynalar dahil kullanırım ve karşımdaki sinyal vermeyen vs aniden duranların ne yapacağını kestirmeye çalışıp 0 hata prensibine göre araba kullanırım. Tabii eve kafa yorgun giderim bu yorgunlukta trafikteki bu tarz hareketimin payı yüzde 80 dir işten çok. Buna karşın bir tek bu motosikletlilerin ne yapabileceğini kestiremiyorum ve sağdan soldan 1 m aradan aniden geçmeleri durumunu tam kontrol edemediğimi farkettim. Bu bir risk. Lütfen ani aralara giriş yapmayınız. Her ne kadar tüm aynalara baksam da ölü noktalara girebiliyorsunuz. Hayatınızı ve bizlerin yaşamlarını riske atmayınız.
    Cevapla
  • TOSUN 4 yıl önce Şikayet Et
    akıllı akılsız deli divane kör topal mecnun sağır herkese ehliyet verirsen sonuç şekil a gözüktüğü gibi
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bi yorum yapmışsın ki, kim haklı kim haksız belli değil.
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.