Antalya

Köpeği öldürüp, bıçağı üzerine bıraktılar

10:34 29 Ağustos 2019 7 Yorum Var
Köpeği öldürüp, bıçağı üzerine bıraktılar

Antalya'dasokak köpeği, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak, telef edildi. Olayda kullanılan bıçak ve tahta parçasının, köpek ölüsünün üzerinde bırakıldığı görüldü.

Olay, Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi 243 Sokak'ta meydana geldi. Sokak köpeği, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bıçaklanıp, öldürüldü. Köpek ölüsünü görenler, durumu polise haber verdi. Yapılan incelemede köpeğe tahta parçasıyla vurulduğu, işkence yapıldıktan sonra çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanarak, telef edildiği belirlendi. Olayda kullanılan bıçak ve tahta parçasının, köpek ölüsünün üzerinde bırakıldığı görüldü. Köpeğin işkence yapılarak, telef edilmesine tepki gösteren hayvanseverler, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanmasını istedi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de son yıllarda vicdan acıma merhamet duygularını yok eden bir şey var bu normal değil bu duyguları neyin yok ettiği acilen araştırılmalı durum çok ciddi hiç ummadığın adam insan kesebiliyor bırak hayvanı üstelik en yakınlarını bile katl edebilecek kadar acımasız oluyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • HarunG 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu hayvanlara yapabilen biri, firsatini buldugunda , yakasini kurtarabilecegini dusundugu anda aynisini insanada yapar. yakalanmasi lazim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ülkem benim 4 yıl önce Şikayet Et
    parmak izlerinden ortaya insan değil , hayvandan daha aşağı bir mahlukat çıkar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlara bu katliamları yapanların hiç bir dinle bağlantısı yoktur,çünki başta islam dini olmak üzere hiç bir din hayvana eziyeti hoş görmez,günah sayar. bunu yapacak kişinin Allah ı tanımaması,Allah tan ,günahtan korkmaması lazımdır. ve yapan ateistin tekidir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Parmak izine bakan olursa bulunur belki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.