Antalya

Ne yaptın dede? 76 yaşında ama...

08:24 02 Ekim 2019 8 Yorum Var
Ne yaptın dede? 76 yaşında ama...

Antalya'nın Alanya ilçesinde 10 gün arayla iki kişiyi dolandırdığı tespit edilen 76 yaşındaki şüpheli polisin sıkı takibi sonucu Gazipaşa ilçesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 19 Eylül’de taksi şoförü Hüseyin T. (41), bir kişiyi aracına alarak Alanya'da bir sitenin önüne geldi. Site güvenliğinin 100 TL'den fazla parayla içeri giremeyeceğini söylemesi üzerine üzerindeki 545 euro, 190 dolar ve 1950 TL’yi bu şahsa veren taksi şoförü Hüseyin T. (41), sonrasında dolandırıldığını fark ederek polise müracaatta bulundu.

29 Eylül’de Cumhuriyet Polis Merkezi'ne müracaatta bulunan Tevfik D. (43) ise "Tanımadığım 65 yaşlarında bir erkek şahıs, Şekerhane Mahallesi, Ramiz Sokak üzerinde güveni kötüye kullanmak suretiyle beni 200 dolar dolandırdı" diyerek şikayetçi oldu.

Şikayetler üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, her iki olayın şüphelisinin N.G. (76) olduğu belirlendi. Takibe alınan N.G, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yakalanarak Alanya'ya getirildi. Şüphelinin sorgusu Saray Polis Merkezi'nde sürüyor.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    100 liradan fazla değilde 50 lirada fazla para ile giremezsin deselerdi cepteki 50 liradan olacaktın. Neyse buna da şükür.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta bu fiili işliyorsa Cehenneme kadar yolu var
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    100 tl den fazla parayla içeri girilmez miymiş,böyle bir uygulama olurmu,ve ayrıca site görevlisi sadece silah ve bomba neyin araması yapabilir,şahsın cüzdanını açıpda bakamaz sanırım.polis bile ancak hırsızlık neyin gibi vakalarda bakabiliyor.şöför milleti bu kadar saf olmaz ama.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • LEVENT ERDEN 4 yıl önce Şikayet Et
    545 euro, 190 dolar ve 1950 TL ? Bu kadar parayı nerden buldun hadi buldun diyelim niye üzerinde taşıyorsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay moruk vay!Ulan senin yaşındakiler camiden çıkmaz.Sen ise neler çeviriyorsun,hala haram yeme peşindesin.Öleceğine inanmıyon demek ki!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.