Antalya

Polisi alarma geçiren kadın! Ayakta duramadı...

10:27 04 Aralık 2019 1 Yorum Var
Polisi alarma geçiren kadın! Ayakta duramadı...

Tatil için erkek arkadaşıyla geldiği Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ayakta durmakta ve konuşmakta güçlük çektiği fark edilen Hollandalı kadın, hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrolde alkole rastlanmayan kadının, erkek arkadaşıyla birlikte çevrede uyuşturucu aradığı iddia edildi.

Manavgat'ın Evrenseki Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otelde tatil yapan Hollandalı W.J. ile kız arkadaşı Mariana dün öğle saatlerinde, Gündoğdu Mahallesi'ndeki bir araç kiralama firmasından motosiklet kiraladı. Bir süre gezen çiftten W.J., Mariana'yı motosikletle birlikte Demokrasi Bulvarı'nda bırakıp, ortadan kayboldu.

Ayakta durmakta, konuşmakta güçlük çeken ve tutarsız davranışlar sergilemeye başlayan Mariana, vatandaşların dikkatini çekti. Polise haber verildi. Gelen polisleri genç kadına alkolmetreyle ölçüm yaptı. Ancak Mariana alkollü çıkmadı. Polis bu durum için çok şaşırdı.

UYUŞTURUCU İDDİASI!

Bu sırada caddeden geçen bir öğretmenin tercümanlık yaptığı Mariana, durumunu izah edemedi. Bunun üzerine Hollandalı turist, çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Motosiklet ise kiralanan firma yetkilisine teslim edildi.

Mariana ve erkek arkadaşının tatil yaptıkları bölgede, uyuşturucu madde aradığı öne sürüldü...

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıza yardımcı olsaydı vatandaşlarımız keşke.
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır muasır medeniyet olarak önümüze koyulan zillet içindeki Avrupa nin içler acısı hali....ve biz onlara gitmesekte onlar gelip yine bizi zehirliyor....
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.