Antalya

Sokak sokak her yerde onu arıyor! Bulana 1000 lira ödül verecek

14:51 01 Mart 2020 11 Yorum Var
Sokak sokak her yerde onu arıyor! Bulana 1000 lira ödül verecek

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Emek Erkenez, 2.5 yıl önce sokaktan bulup sahiplendiği ve 4 gün önce kaybolan ’Yaramaz’ isimli kedisini bulana bin lira ödül verecek.

Sokaklara fotoğraflı ilanlar asarak Yaramaz’ı arayan Erkenez, “Şuan çok kötü durumdayız, eve bile giremiyoruz. Ona çok alışmıştık, onu çok seviyoruz. Kendimizin bulunması için lütfen yardımcı olun” dedi.

Alanya’nın Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki bir apartmanın 2’inci katındaki dairede yaşayan Emek Erkenez (29), eşiyle beraber 2.5 yıl önce sokaktan iki yavru kedi bulup sahiplendi. Erkenez’in kedilerinden ‘Yaramaz’ adını verdiği kedi 4 gün önce dışarı çıkarak bir daha geri dönmedi. Kedisini tüm aramalara rağmen bulamayan Erkenez, sosyal medyada birçok ilan verdi ancak bir sonuç alamadı. Son olarak Emek Erkenez ve eşi çareyi sokağa çıkmakta buldu. Sokak sokak gezen Erkenez çifti, kedilerinin fotoğrafının bulunduğu ve bin lira ödül verileceğini belirten afişleri ilçenin dört bir yanına asarak ‘Yaramazı’ görenlerin kendilerini aramalarını istedi.

“4 günden beri uyku uyumuyoruz”

Yaramaz’ı çok özlediğini belirten Emek Erkenez, kedilerinin 4 gün önce kaybolduğunu söyledi. Erkenez, “Yaklaşık 2.5 yıldır ona gözümüz gibi bakıyorduk. Onu bulmak için her yeri aradık, 4 günden beri uyku uyumuyoruz. İlçede her yeri geziyoruz, sokaklara afişler astık. Bulana ödül vereceğiz, lütfen yardımcı olun. Şuan çok kötü durumdayız, eve bile giremiyoruz. Ona çok alışmıştık, onu çok seviyoruz. Kendimizin bulunması için lütfen yardımcı olun” dedi.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Şerafeddin AKSOY 4 yıl önce Şikayet Et
    Ebeveynlerin kaybolsa bu kadar ararmıydın acaba
    Cevapla
  • mmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaybolmuyor, kendisi kaçıyor. Benim de yurttan atılacak diye sahiplendiğim 6 aylık erkek kedim vardı. Sokakda doğmuş ve 6 ay sokakda büyümüş. Yani sokağa ait kedi. Geldiğinden beri camın kenarından ayrılmazdı. Fırsatını bulunca da kaçmış. Nere gitmiş biliyor musunuz? Sahiplendirenler aradı, atılacaklar dediği yurda, diğer kedinin yanına. Ve üstü delikli kapalı kutuda arabada geldi, 2 - 3 km uzaktaki yurdu bulmuş. Geldiği yolu görmeden bulmuş. Şehre yeni gelen bir insan bulamazdı o şartlarda. Kedi kaybolmaz arkadaşlar, kaçar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin birderdi var Deremencinin yoktur suyu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    kedi besleyene laf söylemek,kınamak bir nevi Müezza adında kedisi olan,kedinin yaladığı tabaktaki yemeği mundar değildir deyip yiyen,kedisini uyandırmamak için hırkasının eteğini kesebilen sevgili peygamberimizede laf gönderdermektir.bi bakın geçmişe tarihe,kedi besleyen ne kadar çok din büyüğü ,islam alimi olduğunu görürsünüz.
    Cevapla
  • xray 4 yıl önce Şikayet Et
    sevmek değer vermek ayrıdır. hayatı kediye adamak adamak ayrıdır. en yakını vefat ettiğinde 4 gün ne yapmış acaba.
    İlk beğenen sen ol
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah akil fikir versin diyenlere Allah cc akol fikir versin! bakilan hayvanin evlattan farki yoktur. hatta muhtaciyet anlaminda evlattan da ote durumdadir. evlat bir yastan sonra kendi kendine yeni hayat kurar fakat bakilan hayvan hayati boyunca buyumeyen bebektir. ozellikle evde yetismis hayvanlar sokakta yasayamazlar. ozellikle kediler icin konusuyorum hicbir sehir kedisi sokakta yasamaya uygun degildir heo insan artiklarina muhtactir. kediler 15 sene yasayabilirken sokak kedisi omru 5 senedir. cunku cok cabuk hastalanip telef oluyorlar. kedi buyumeyen bebektir ve bir kedi sahibi kedisini degil bebehini kaybetmiscesine izdirap icindedir. anlamiyorsaniz bari saygi duyun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.