Ardahan

ARÜ'de rektörlük seçimine doğru

13:17 04 Mayıs 2016
ARÜ'de rektörlük seçimine doğru

Amacının memleketi Ardahan'a akademik alanda hizmet etmek olduğunu ifade eden Kazan, "Sonuçta Ardahan benim memleketim. Memleketime hizmet etmek de benim için bir gurur, bir onur olur. Çok farklı programlar ve projelerle geleceğim. Bazı noktalarda geride kalmış Ardahan'ın, günümüzün şartlarına ayak uydurması için çalışmalarımız ve projelerimiz olacak. Şehir ile üniversitenin daha fazla kucaklaşması için daha çok çalışmamızın gerektiğine inanıyorum. İşletmeci olarak bazı şeylere bu gözle bakılması gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Ardahan Üniversitesi'nde (ARÜ) Ağustos ayında yapılması planlana rektörlük seçimi için adaylar, adaylığını açıklamaya başladı.

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İktisat Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halim Kazan, ARÜ'deki seçim için rektör adayı olduğunu açıkladı.

Mevcut yönetimin yaptığı hizmetleri daha ileri noktaya taşımak istediğini vurgulayan Kazan, Ardahan'ın gelişmesi ve her alanda büyümesi için üniversitenin önemli bir lokomotif olduğunu ifade etti.

Memleketi Ardahan'a vefa borcunu ödeyebilmek için aday olduğunu belirten Kazan, bugüne kadar edinmiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimini Ardahan'a harcamak istediğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.