Ardahan

CHP'li gençlerden "Ekmeğimizi Bölüşüyoruz" projesi

12:36 20 Haziran 2016
CHP'li gençlerden "Ekmeğimizi Bölüşüyoruz" projesi

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, "Bir yeryüzü sofrası kuracağız. Bu sofranın amacı mütevazi bir şekilde halkımızla ekmeğimizi bölüşmek." dedi.

Yılmaz, CHP Ardahan İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, CHP gençlik örgütleri olarak 7 bölgede, "Ekmeğimizi Bölüşüyoruz" adı altında bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Bu kampanya ile amaçlarının lüks mekanlar yerine daha mütevazi ve halkla birlikte iç içe iftar yapmak olduğunu belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Amacımız daha mütevazi mekanlarda, kamusal alanlarda, halkla iç içe olmayı gerçekleştirmek. İlkini dün Manisa'da yaptık. Bugün Ardahan'dayız. Çok farklı bölgelerdeyiz. Diğer 5 bölgede de bu projemiz devam edecek. Bu noktada mevcut sistemin bize açlığı, sefaleti, yoksulluğu dayattığını görüyoruz. Fakat gelinen süreçte bu sistemin, hatta ve hatta canlı yaşamı bile zorladığını görmekteyiz. Bizler daha mütevazi bir şekilde, sosyal demokrasinin gereği olarak, adil bölüşmeye inanan gençler olarak, gençlerle dayanışma içinde olacağız. Bir yeryüzü sofrası kuracağız. Bu sofranın amacı mütevazi bir şekilde halkımızla ekmeğimizi bölüşmek."

Yılmaz, daha sonra partili gençlerle basına kapalı toplantı yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.