Ardahan

ARÜ rektörlüğüne Prof. Dr. Doğan vekalet edecek

16:55 15 Temmuz 2016
ARÜ rektörlüğüne Prof. Dr. Doğan vekalet edecek

Fatih Üniversitesine atanan eski Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ın yerine, aynı üniversitenin rektör yardımcısı Prof. Dr. Gürkan Doğan vekaleten atandı.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Korkmaz'ın 27 Haziran'da İstanbul'daki Fatih Üniversitesine rektör olarak atandığını, yerine Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından kendisine vekalet verildiğini kaydetti.

ARÜ'de 26 Temmuz'da yapılması planlanan rektörlük seçimine kadar kendisinin vekalet edeceğini belirten Doğan, şunları kaydetti:

"Bu görevin bize verilmesi tabi ki önemli. Sorumluluğumuzun farkındayız. Üniversitemizde 26 Temmuz'da seçim var. Söz konusu seçime kadar üzerimize düşen neyse yapılacak. Özellikle seçim süreci ve seçim gününün huzurlu ve güzellikler içinde olması için gayret göstereceğiz."

Fatih Üniversitesinin de bağlı bulunduğu Türkiye Sağlık ve Tedavi Vakfına kayyum atanmasının ardından, üniversite mütevelli heyetinin ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'a, 27 Haziran tarihinde görev vermişti.

Öte yandan Korkmaz'ın görev süresi, temmuz ayının sonunda bitiyordu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.