Ardahan

Ardahan Belediye Başkanı Köksoy'a AA 2016 Yıllığı

13:27 22 Mart 2017
Ardahan Belediye Başkanı Köksoy'a AA 2016 Yıllığı

Belediye Başkanı Faruk Köksoy'a, Anadolu Ajansı'nca (AA) hazırlanan 2016 yıllığı sunuldu.

Yıllığı makamında inceleyen Köksoy, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi sahibi olması dolayısıyla AA'yı yakından takip ettiğini belirterek, yıllığın amacına uygun hazırlandığını ifade etti.

Anadolu Ajansı'nın çalışmalarıyla dünyanın en etkili haber ajansları arasında yerini almaya başladığını, bunun ülke ve millet adına gurur verici bir durum olduğunu belirten Köksoy, şunları söyledi:

"Anadolu Ajansı'mızın bu kadar içerikli, bu kadar kapasiteli bir yıllık çıkarması çok önemli. Tabi önceki yıllarda da çıkarıyordu. Bu da onun devamı. Ama bu daha kapasiteli ve daha içerikli bir yıllık. 15 Temmuzu da içine alıyor. Bu anlamda bir yıl boyunca, bir hafıza tazelemesi bize yaşatacak. Ajans genel müdürümüze ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Resim kalitesi ve resim bilgileri fevkalade doyurucu."

Ardahan'da kaşı gözü donan çocuklara ait fotoğrafların da yıllıkta yer almasının kendisini etkilediğini anlatan Köksoy, söz konusu fotoğrafların yıllığa güzellik kattığını dile getirdi.

Fotoğrafların soğuk havada çekildiğini, ancak kendilerinin buna soğuk demediklerini vurgulayan Köksoy, "Yıllıkta Ardahan'ın soğukları ile ilgili fotoğraflarda yer alıyor ki biz ona soğuklar demiyoruz. Soğukta bir turizm vesilesidir, öyle bakıyoruz. Güzel okul öğrencilerimizin renkli resimlerinin olması da elbette bize ayrı bir güzellik yaşatmıştır. Burada çocuklarımız dünyaya çok güzel bakıyorlar. Özellikle güzleri çok şeyi ifade ediyor. Mutlu çocuklar olduklarını gösteriyor." diye konuştu.

Türkiye'nin büyüyen bir ülke olduğunu kaydeden Köksoy, AA'nın başarılı çalışmalarının da bunun göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı'da, AA Yıllığı'nı ayrıntılı bir şekilde incelediğini, yıllıkta ülkenin büyüyen ve güçlenen bir yolda emin adımlarla ilerlediğini gördüğünü söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.