Ardahan

Ardahan'da çadırda "Halk günü" toplantısı

17:28 20 Eylül 2017
Ardahan'da çadırda "Halk günü" toplantısı

Ardahan'da çadırda "Halk günü" toplantısı yapıldı.

Vali Mehmet Emin Bilmez'in Başkanlığında, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve daire müdürlerinin de katılımıyla Karagöl Mahallesi'nde ilk kez yapılan çadır toplantısına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Söz konusu uygulamayla, halkı mahallesinde ziyaret edip, tanışmak ve kaynaşmak amacında olduklarını, bu nedenle çadırda buluşmayı uygun gördüklerini dile getiren Vali Bilmez, şunları kaydetti:

"Temel amacımız varsa sorun ve bunun yanında taleplerinizi de dinlemektir. Kamu kurumlarıyla iletişimlerinizi sağlamak. Burada mahalle kahvehanesi olmadığı için çadır kurduk. Burada biz değil, siz konuşacaksınız. Biz sizi dinlemeye geldik. Buradaki kurum müdürlerimiz, yani buraya gelip sorunlarınızı not alan müdürler muhtarlarımızın talebi üzerine geldiler. Siz olduğunuz için biz buradayız. Bu nedenle talep ve önerilerinizi alacağız. Aksi taktirde bizim varlığımız söz konusu olmazdı. Belediyenin varlığı söz konusu olmazdı."

Sorunların sınırsız olduğunu, kaynakların ise sınırlı olduğunu belirten Bilmez, "Bizim için öncelikli sorunları birlikte çözmek için adım atmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Ardahan Belediyesi sınırlı imkanlarla çok hizmet yaptığını görüyoruz. Bunların devamı gelecektir. Özellikle alt yapıda önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. Bugün doğalgaza baktığımızda bazı illere göre çok daha önceden almış kullanmışız." dedi.

Bilmez, bu uygulamanın köylerde de yapılacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.