Ardahan

Ardahan'da şehitler için hatmi şerif

20:31 22 Şubat 2018
Ardahan'da şehitler için hatmi şerif

Ardahan'daki tüm camilerde, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı dolayısıyla şehitler için hatmi şerif okundu.

Ardahan Merkez Camisi'nde akşam ve yatsı namazı arasında düzenlenen programda, başta imam hatip öğrencileri olmak üzere vatandaşlar şehitler için hatmi şerif okudu, dua etti.

Ardahan Müftüsü Şaban Kondi, yaptığı konuşmada, ülkenin birlik ve beraberliği için canlarını vatanına, milletine siper eden kahraman ecdadın torunlarının bugün dedelerini Kuran ile yad etmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Böyle bir günde ecdadı unutmayan ve onu Kuran ile yad eden tüm Ardahanlıları tebrik ettiğini dile getiren Kondi, şunları kaydetti:

"Bu anda tüm camilerimizde torunlar dedelerini dua ile yad ediyorlar. Ne kadar hamdetsek azdır. Bu mübarek gecede şu yavrularımız, bu değerli cemaatimiz, hanımefendilerin o ecdadı Kuran ile yad etmesi, kıymeti biçilemez. Bu çok önemlidir değerli kardeşlerim. Allah'a hamdüsenalar olsun."

Programa, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.