Ardahan

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

12:43 05 Mayıs 2018
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

AK Parti Ardahan Milletvekili aday adayı Ramazan Korkmaz, "Fikrimiz ve inancımız ne olursa olsun devletimizin ebet-müddet devamı için tek yürek olma vaktidir. Biz de buna katkı sunmak için aday aday olduğumuzu açıkladık." dedi.

Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aday adaylığını açıkladığında Ardahanlılardan olumlu bir tepki aldığını söyledi.

Ardahan'a gelişinde yoğun bir ilgi ile karşılaştığını ve bunun kendisini son derece mutlu ettiğini anlatan Korkmaz, şunları kaydetti:

"Emperyalizmin iç ve dış odaklarca kuşatma altına almak istediği ülkemiz, büyük bir varoluş mücadelesi vermektedir. Bu nedenledir ki benim de gayem bölgeme ve ülkeme hizmet etmektir. Bu bakımdan 24 Haziran seçimleri, ülkemizin 2023 vizyonu için büyük önem taşımaktadır. Fikrimiz ve inancımız ne olursa olsun devletimizin ebet-müddet devamı için tek yürek olma vaktidir. Biz de buna katkı sunmak için aday aday olduğumuzu açıkladık." dedi.

Daha önce Ardahan Üniversitesinin (ARÜ) rektörlüğünü yaptığını anımsatan Korkmaz, bundan sonra milletvekili olarak hizmet etmek istediğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.